Josine van Berlo

Josine was Creative business developer bij Zoso. Zij adviseerde u in duidelijke taal hoe uw wensen omgezet konden worden in succesvolle projecten.


Blogs geschreven door Josine van Berlo

Responsive Web Design - Een van de belangrijkste ontwikkelingen op webgebied in 2012!

De website in 2012 Vandaag de dag kun je een website natuurlijk op de gangbare manier openen en bekijken op je enorme 27 inch iMac. Maar ook op je tablet, je smartphone, je iPod, of een of ander mobiel apparaat wil je de website misschien wel bij de hand hebben, met een juiste overzichtelijke weergave het liefst. Er zijn legio formaten beeldschermen en verschillende devices, waarop een website goed voor de dag moet komen - er uit moet zien zoals hij bedoeld is.

6 juli 2012 - Comic Sans dag

Op 6 Juli is het weer zo ver: dan is het Comic sans dag. Dat betekent dat deze dag in het teken staat van het 'vrolijke' lettertype dat door velen zo gehaat wordt.  Het radioduo Coen & Sander van 3FM houden de traditie van de Comic sans dag in leven en daarom kunnen we met zijn allen dit jaar al onze websites, verslagen, visitekaartjes, logo's en flyers voor een dag weer eens aanpassen naar dit font. 

Web app of Native app? De voor- en nadelen

Het ontwikkelen van een applicatie voor een smartphone is hedendaags bijna net zo belangrijk als het ontwikkelen van een website voor in je browser. Veel bedrijven willen hun bezoeker iets anders of iets extra’s kunnen bieden bij het bezoeken van hun website op een smartphone, en daarom wordt vaak een app gemaakt om de bezoekers wensen te vervullen. 

Ook zo trots op jezelf? Win bonbons bij Wensbonbon.nl!

Als jij iets gedaan hebt waar je eigenlijk best trots op bent wil je dat natuurlijk met iedereen delen. Het is natuurlijk hartstikke fijn dat jij er bent, dus maak bekend waarom jij gratis bonbons moet winnen. 

Het opzetten van een nieuwsbrief, de voor- en nadelen

Alhoewel de digitale nieuwsbrief een medium is dat al enkele jaren wordt ingezet (en dus misschien niet echt 'innovatief' meer is), de vraag naar het ontwikkelen en versturen van zo'n nieuwsbrief is echter nog steeds hoog. 

Internet 2012: Social media en Privacy, wat vinden we er nou eigenlijk van?

Social media is populairder dan ooit, ook onder onze klanten. Er wordt ons regelmatig gevraagd een social media integratie te doen en we sturen regelmatig mensen naar een social media training omdat men meer wil weten en er meer gebruik van wil maken. Op de een of andere manier heeft de wens om meer met social media te willen en kunnen doen een keerzijde, blijkbaar zijn mensen toch bang wie de gedeelde informatie gaat lezen, delen en misschien wel kopieren. 

Hoe kun je je conversie verbeteren?

Wat is conversie?  Hoe zorg ik dat meer van mijn bezoekers overgaan tot een aankoop op mijn website? Hoe zorg ik dat mijn bezoekers het offerteformulier vinden en invullen? Bekende vragen voor bedrijven en ondernemers die zo veel mogelijk uit hun website willen halen. 

Stadsradio Helmond wordt Omroep Helmond

Vanaf vrijdag 3 februari heeft Stadsradio Helmond een nieuwe naam, een nieuwe site en een nieuw gezicht.

Zoso in het Eindhovens Dagblad

Op 3 februari heeft Zoso in het Filmhuis in Helmond tijdens de lancering en herstart van Omroep Helmond (voorheen Stadsradio helmond) het nieuwe logo, de nieuwe huisstijl en de nieuwe website gepresenteerd. Onder andere het Eindhovens Dagblad was bij de lancering aanwezig en heeft hierover een artikel geschreven. Even lezen dus! 

Een persoonlijke uitvaart dankzij Pastel

Na een intensief en creatief proces kunnen wij mededelen dat de website van het nieuwe bedrijf Mijn Pastel online is.  Pastel is een organisatie die zich richt op mensen die bezig zijn met het regelen van een uitvaart. Nabestaanden van een overledene kunnen op eenvoudige wijze middels de website of begrafenisondernemer een persoonlijke kist ontwerpen.