Ook zo trots op jezelf? Win bonbons bij Wensbonbon.nl!

08 mei 2012 • Josine van Berlo
Als jij iets gedaan hebt waar je eigenlijk best trots op bent wil je dat natuurlijk met iedereen delen. Het is natuurlijk hartstikke fijn dat jij er bent, dus maak bekend waarom jij gratis bonbons moet winnen. 

Via de facebook App van de wensbonbon kun je kans maken op een doosje heerlijke chocolade naar keuze, verpakt in een mooi doosje - met strikje! 

Via de Facebook App, Facebookpagina of direct via de website van de Wensbonbon kun je aangeven waarom jij zo trots bent op jezelf. Misschien ben je wel geslaagd voor je rijexamen, heb je hard in de tuin gewerkt of misschien heb je wel het allermooiste kind op de wereld gezet. Allemaal redenen om mee te dingen naar de weekprijs - echte belgische bonbons. 

Wanneer je je prestatie hebt ingevuld op de website van de Wensbonbon kun je deze opslaan, en wordt deze automatisch opgeslagen met je Facebookaccount. Nu is het aan jou om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen van je Facebookvrienden om de winnaar van de week te worden. 

Door middel van de deel mogelijkheid in de Wensbonbon App kun je op je Facebooktimeline en in het nieuwsoverzicht van je vrienden bekend maken waarom het zo fijn is dat jij er bent. Wanneer je overtuigend genoeg bent zullen je vrienden op je stemmen zodat jij aan het eind van de week de meeste punten hebt verdiend. 

In jouw persoonlijke overzicht kun je zien op welke plek je momenteel staat in het klassement, wanneer je gewonnen hebt krijg je hier automatisch bericht van en worden de bonbons naar je opgestuurd! 

Je kunt van tevoren aangeven of je het liefst puur, melk, witte chocolade of een mix van alle drie wilt winnen. 

Niet gewonnen? Niet getreurd, dan kun je de week er op gewoon opnieuw meedoen. 

Geen zin om met de wedstrijd mee te doen maar wel heel veel zin in chocolade? Je kunt de bonbons ook bestellen voor €7,95 via de website, ze worden gratis bij je thuis bezorgd.

Maak kans op een gratis Bonbon Wenskoker, geef je prestatie op en zorg dat je vrienden je steunen!