Corporate solutions voor concepten, corporate en customs websites

Concept, corporate & custom

Van idee naar werkelijkheid

Geen belemmeringen en een proactieve meedenker. Wij ontwikkelen alles wat je kan bedenken.

100% op maat gemaakt

Een zakelijk product of uitstraling bereiken op je website? Wij werken niet met thema's maar volledig op maat..

Agile ontwikkeling

We werken niet in maanden, maar leveren op korte termijn werkende producten.

Online oplossingen voor bedrijven en overheden moeten voldoen aan diverse eisen. Wij brengen deze eisen in kaart en zorgen bij de ontwikkeling dat hier aan voldaan wordt.

Advies: Laat je website ontwikkelen door een websitebouwer met aandacht voor: Inhoud, techniek en layout die werkt volgens de scrummethode.

Een goed idee voor een online omgeving of webconcept

Het begint altijd met een goed idee. Dit is niet zo maar een website. Dit is een concept, een programma, een business-tool om jouw doel te bereiken. Misschien wel de kern van je bedrijf. Daarom is het belangrijk dat een goed idee ook goed uitgewerkt wordt. Door developers die er verstand van hebben.

Kies voor de Scrum-methode

Scrum is een Agile projectaanpak waarmee in projecten sneller en beter resultaat wordt bereikt.

Bij scrum schrijf je minder plannen en doe je meer in korte cycli die we sprints noemen. We werken niet in maanden, maar leveren op korte termijn werkende producten. Scrum is een flexibele manier van werken in een snel veranderende wereld.

De voordelen van werken met Scrum:

 • minder budgetoverschrijdingen
 • minder fouten
 • sneller schakelen bij wijzigingen
 • eerder opleveren
 • volledig op de hoogte zijn van (komende) werkzaamheden
 • zelf bepalen waar de prioriteit ligt

 • 95,00 per uur
 • Ervaren PHP + HTML5 developers
 • Kritische brainstorm partner
 • Prototyping met mockups (proof of concept)
 • Open, eerlijk en transparant
 • Agile werkwijze met de scrum-methode
 • Voor alle werkzaamheden sturen wij vooraf een indicatie voor de tijds- en kosteninvestering. Heb je een goed idee? Op zoek naar een zakelijke website? Of ben je een overheidsinstelling? Plan dan nu een afspraak.

Laat ons je terug bellen

Projecten ontwikkeld door Zoso

Sparren met Zoso

Laten we beginnen bij het begin. Vertel ons over jouw idee. Wij vertellen je graag onze visie en ongezouten mening. Om jouw idee naar een goed webconcept te vertalen, komen we graag alles te weten. Vervolgens maken we samen een stappenplan, van idee naar succes! Indien gewenst tekenen wij zonder problemen een NDA (Non Disclosure Agreement).

Digital Prototyping

Voordat we aan het echte 'zware' werk gaan beginnen, worden er mock-ups gemaakt voor de indeling en technische werking. Deze mock-ups geven je een goed beeld hoe alles er uit kom tte zien en gaat werken. In principe is het een digitaal prototype. Je kan er op klikken en door-bladeren alsof het al een echte website is.

Geschikt voor elk budget met scrum

Wat kost nou een website, digitaal portaal of webconcept? Een belangrijke vraag, maar ook erg moeilijk te beantwoorden. Een goed concept is nooit 100% af. Je hebt een goed idee, dit wordt naar inzicht zo goed mogelijk uitgevoerd. Daarna blijkt dat de gebruikers toch anders reageren, of de vraag uit de markt is gewijzigd.

Om te voorkomen dat er in één keer het volledige budget wordt doorheen gejaagd, werken wij met Scrum. Scrum is een Agile framework en zetten we in om, in teamverband, op een effectieve, flexibele manier software te ontwikkelen.

Scrum biedt de ruimte om veel en snelle tussenopleveringen te doen. Hierdoor kan je snel testen, live gaan en door ontwikkelen. Veranderen de prioriteiten halverwege? Geen probleem. Gaan we eerst met een vroege Alpha en Beta versie live/ Geen probleem. Met onze software is alles flexibel en 100% transparant.

Een CMS om mee te bouwen. Letterlijk.

Goede software vereist een goed CMS. Als ontwikkelaar van het Zoso Headless CMS, zit je dan wel goed. Het Zoso Headless CMS biedt software developers dé unieke tool om snel te ontwikkelen en de klanten een gebruiksvriendelijk CMS aan te bieden. Wij zouden gek zijn als wij zelf hier geen gebruik van zouden maken.

Plan direct een afspraak