Een persoonlijke uitvaart dankzij Pastel

25 januari 2012 • Josine van Berlo
Na een intensief en creatief proces kunnen wij mededelen dat de website van het nieuwe bedrijf Mijn Pastel online is.  Pastel is een organisatie die zich richt op mensen die bezig zijn met het regelen van een uitvaart. Nabestaanden van een overledene kunnen op eenvoudige wijze middels de website of begrafenisondernemer een persoonlijke kist ontwerpen.

Pastel is er ook voor mensen die hun afscheid graag zelf in de hand willen hebben, ook al is dat nog niet aan de orde. Het kan een gerustellend idee zijn om zelf te bepalen hoe jou kist eruit ziet.

Het ontwerpen van een persoonlijke kist op de site, is eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk. Men kan gebruik maken van diverse afbeeldingen uit de bibliotheek, maar het is ook mogelijk om eigen foto's of teksten te plaatsen.

Voor mensen die graag wat extra hulp willen bij het ontwerpen, staat Pastel klaar. Wij kunnen aan de hand van toegestuurde illustraties/teksten of wellicht alleen een idee, voor jou een passende ontwerp maken.

Bezoek de website, ga aan de slag met de verschillende ontwerpen en deel jouw persoonlijke en unieke ontwerp op Facebook en Twitter