Alles wat niet standaard is

Custom tools, plugins & api's

Custom tools

Denk aan wedstrijden, automatiseringen, interactie kaarten, etc.. Wij maken het.

Je eigen plugin's

Wil je jouw informatie delen op een andere website? Zoso ontwikkeld maatwerk plugin's, speciaal voor dit doel.

Koppelingen met API's

Informatie verplaatsen van a naar b? Boekhouding automatiseren, producten inladen, Mailchimp koppelen? Wij weten de weg.

Online koppelingen

Het begint altijd met een goed idee. Dit is niet zo maar een website. Dit is een concept, een programma, een business-tool om jouw doel te bereiken. Misschien wel de kern van je bedrijf. Daarom is het belangrijk dat een goed idee ook goed uitgewerkt wordt. Door developers die er verstand van hebben.

Zoso realiseert

Ben je op zoek naar een API developer? Wil je een HTML5 plugin, web based game of interactieve tool? Zoso ontwikkeld API's en tools in eigen beheer en in opdracht.

Niet alles wat online staat is een website. Zoso ontwikkeld ook andere online toepassingen zoals tools, plugin's of API koppelingen.

 • Ruime ervaring in het ontwikkelen van online tools
 • Alles wordt op maat gemaakt
 • Koppelingen met JSON, REST, XML
 • Plugin's in HTML5
 • Kan volledig whitelabel
 • Vraag nu een offerte aan of plan direct een afspraak.

Laat ons je terug bellen

Kies voor de Scrum-methode

Scrum is een Agile projectaanpak waarmee in projecten sneller en beter resultaat wordt bereikt.

Bij scrum schrijf je minder plannen en doe je meer in korte cycli die we sprints noemen. We werken niet in maanden, maar leveren op korte termijn werkende producten. Scrum is een flexibele manier van werken in een snel veranderende wereld.

De voordelen van werken met Scrum:

 • minder budgetoverschrijdingen
 • minder fouten
 • sneller schakelen bij wijzigingen
 • eerder opleveren
 • volledig op de hoogte zijn van (komende) werkzaamheden
 • zelf bepalen waar de prioriteit ligt

Geschikt voor elk budget met scrum

Wat kost nou een website, digitaal portaal of webconcept? Een belangrijke vraag, maar ook erg moeilijk te beantwoorden. Een goed concept is nooit 100% af. Je hebt een goed idee, dit wordt naar inzicht zo goed mogelijk uitgevoerd. Daarna blijkt dat de gebruikers toch anders reageren, of de vraag uit de markt is gewijzigd.

Om te voorkomen dat er in één keer het volledige budget wordt doorheen gejaagd, werken wij met Scrum. Scrum is een Agile framework en zetten we in om, in teamverband, op een effectieve, flexibele manier software te ontwikkelen.

Scrum biedt de ruimte om veel en snelle tussenopleveringen te doen. Hierdoor kan je snel testen, live gaan en door ontwikkelen. Veranderen de prioriteiten halverwege? Geen probleem. Gaan we eerst met een vroege Alpha en Beta versie live/ Geen probleem. Met onze software is alles flexibel en 100% transparant.

Responsive 'proefje' voor leerlingen om te ontdekken wat elektromagnetisme is.Widget van Nationale Coachbank voor het weergeven van je review 'score'.Plugin voor realtime vacatures geplaatst op smrt.bio.

Plan direct een afspraak