Dit is Zoso

Bedrijven doen niet zaken met bedrijven. Mensen doen zaken met mensen. En daarom vinden wij het belangrijk om jou te laten zien wie Zoso is. Hieronder vertellen we je kort hoe wij werken, hoe wij graag zaken met je doen en wie de mensen achter Zoso zijn.

Team Zoso

Zo werken wij

We werken in een monumentaal pand in Helmond. Ingericht om je thuis te voelen en om je fijn te voelen. Een prettige omgeving dus. Voor zowel de klant als voor onszelf. We beginnen tussen acht en negen uur en stoppen tussen vijf en zes uur ‘s avonds. Om half een is er voor iedereen een verzorgde lunch die we afsluiten met een potje tafelvoetbal. En dat doen we tegenwoordig 4 dagen per week.

Elke collega is eindverantwoordelijk voor zijn of haar taken. Geen baas dus die met alles moet meekijken. Zo houden we de lijntjes kort, blijven we flexibel en kunnen we snel reageren. Flexibel, pragmatisch en transparant zijn dan ook belangrijke trefwoorden voor ons.

Wij hebben vooral een technische afdeling. In de randzaken zijn wij minder goed en zoeken we vaak samenwerkingen. Wij zijn dus geen alles-in-huis organisatie en doen alleen waar we goed in zijn. De rest besteden we uit aan andere experts.

Zo doen we graag zaken

Wij bieden jou het gemak van automatisering zonder over te lopen in onzinnige toepassingen. Dus geen toepassingen die leuk lijken, maar weinig toevoegen. Door samen te overleggen komen we tot goede ideeën en oplossingen. Hiermee kunnen we veel zaken automatiseren.

Omdat we agile werken en de scrum-methode toepassen, besparen we opdrachtgevers veel tijd en geld. We leveren een project in kleine delen (sprints) op en maken het voor de klant zo mogelijk om tijdig bij te sturen en dingen te wijzigen. Elke dag houden we om negen uur een standup van een kwartiertje. Dan stemmen we de werkzaamheden op elkaar af en maken een plan voor de komende 24 uur.

Bij vragen zijn wij direct benaderbaar en geven we snel antwoord. We staan altijd stand-by voor noodsituaties. Veel van onze klanten blijven lang klant, omdat onze samenwerking als heel goed en laagdrempelig wordt ervaren.

Dit maakt ons uniek
Korte, directe lijntjes met mensen die er verstand van hebben.

Dit maakt ons anders
Proactief meedenken en oprechte interesse in jouw ideeën en wensen. Met een stapsgewijze aanpak komen we tot de meest effectieve website, webshop of webportal.

Dit zijn wij
Informeel maar professioneel. Op zoek naar de beste oplossingen. Eerlijk in advies.

Dit doen we anders
We betrekken klanten bij het hele productieproces. Daarbij houden we de lijntjes zo kort mogelijk. Dus geen tussenpersonen, call centra, enz. Je praat dus altijd met degene die jouw opdracht ook echt uitvoert. Dat doen we bij ons of bij jou op de zaak en tegenwoordig gebruiken we hiervoor ook steeds meer Slack. Daarmee kunnen we snel (video)bellen, groepbellen, meekijken op het scherm, chatten en bestanden delen. Actieve klanten krijgen een eigen kanaal, met alle betrokken werknemers daarin. Zo is de communicatie super laagdrempelig.

Zoso in trefwoorden:
Flexibel, transparant en pragmatisch met directe en korte lijntjes met de klant.

Team

Bij Zoso doen we de dingen anders. Tenminste, anders dan bij de meeste bedrijven. Werkgeluk en werkplezier staan bij ons hoog in het vaandel. Daar profiteren niet alleen de werknemers, maar ook onze klanten van. Door onze achtergrond van ICT, media en communicatie is er voor jou slechts één aanspreekpunt nodig om alle wensen te vertalen naar een succesvol product.

Succesvol team achter Zoso

In 2006 is Dick met Zoso gestart en heeft inmiddels een succesvol team achter zich staan. Een team dat aansluit bij onze visie en onze missie uitvoert. Door onze achtergrond van ICT, Media en Communicatie is er slechts één aanspreekpunt nodig, om alle wensen te vertalen naar een succesvol product.

A wise man once said:

"Nee heb je, ja kun je krijgen.
Neem contact op."