Femke van Gemert

Femke is projectleider en hoofd-webdeveloper. Haar uiterst structurele werkwijze zorgt voor een goed verloop van de werkzaamheden. Geen uitdaging is haar te veel. Femke is verantwoordelijk voor zowel front-end als back-end toepassingen binnen Zoso. Haar specialisatie ligt bij het ontwikkelen van online beheersystemen en applicaties.

femke@zoso.nl / 0492 78 51 03


Blogs geschreven door Femke van Gemert

Handig: klanten online laten stemmen

Je hebt een businessidee, maar twijfelt nog of de klanten er hetzelfde over denken dan jij. Oplossing: laten (potentiële) klanten stemmen! Hoe pak je dat aan?

ChatGPT gebruiken voor het schrijven van websiteteksten

Er is in de media veel te doen over ChatGPT. Maar wat is het nu eigenlijk en wat heb jij er eigenlijk aan? Hoe kun jij ChatGPT gebruiken voor je websiteteksten?

YouTube-video’s delen op je website

Je websitebezoekers kijken liever dan dat ze lezen. Videobeelden worden dan ook heel goed bekeken. Je kunt hiervoor YouTube-video’s gebruiken. In dit artikel vertellen we je ietsje meer over de technische kant. Zónder te technisch te worden… 

De nieuwe website van iGarden staat online!

iGarden houdt zich bezig met de productie, verkoop en/of montage van tuinartikelen zoals blokhutten, tuinbergingen, terrasoverkappingen en natuurlijke afscheidingen. Ook worden diverse andere tuin- en terrasartikelen en seizoensartikelen zoals kunstkerstbomen en Lemax-artikelen aangeboden.

Zetje app voor VAR-ren

In de afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan een app voor zetje.nl. Deze app is onlangs live gegaan!

Is je website wel online?

Als onderneming kun je eigenlijk niet zonder website. Maar dan moet hij wel online zijn. Is dat wel altijd zo en hoe hou je makkelijk een vinger aan de pols?

Gedoe rond domeinnamen...

We worden de laatste tijd veel door klanten gebeld met vragen over domeinnamen. Zij worden dan benaderd voor het overnemen van domeinnamen met hun eigen bedrijfsnaam. Hoe zit dat, en vooral: moet je daar op ingaan?

Dit is wat jij moet weten van Schema.org

Een website moet tegenwoordig gebruikmaken van Schema.org. Zeggen ze … Maar als jij nu helemaal geen website-techneut bent, wat moet je hier dan mee? Wat moet jij van Schema.org weten?

Google Trends: het kán handig zijn

Met de tool Google Trends kun je zien waar veel naar gezocht wordt. Niet alleen wereldwijd, maar óók in jouw eigen regio. In dit artikel lees je of ook jij er iets mee kunt.

Online afspraken en reserveringen laten maken – wel zo efficiënt

Het kan héél handig zijn om je klanten de gelegenheid te geven om online afspraken te maken. Bijvoorbeeld voor salons, kappers en (zorg)-praktijken. Hoe regel je dat voor jouw website?