De nieuwe website van igarden staat online!

31 oktober 2022 • Femke van Gemert
iGarden houdt zich bezig met de productie, verkoop en/of montage van tuinartikelen zoals blokhutten, tuinbergingen, terrasoverkappingen en natuurlijke afscheidingen. Ook worden diverse andere tuin- en terrasartikelen en seizoensartikelen zoals kunstkerstbomen en Lemax-artikelen aangeboden.

Ontwikkelingen op het gebied van digitalisering gaan enorm hard. Ook al hebben we bij Zoso genoeg middelen om websites te blijven onderhouden en optimaliseren, soms is groter onderhoud gewenst. Met name bij zo’n grote webwinkel als iGarden, is het hoofdzaak dat het platform zo goed, snel, betrouwbaar, gemakkelijk en effectief mogelijk werkt en blijft werken. 

We schreven al eerder over een website vernieuwing van iGarden in 2017. We pakten toen met name de achterkant van de website aan. Maar nu, zes jaar later, is ook het uiterlijk van de website aan modernisering toe. We gingen hiervoor de samenwerking aan met Buro3, het bedrijf dat de ontwerpen voor de vernieuwde iGarden-website maakte.

Ons Zoso team zorgde ervoor dat deze ontwerpen op de nieuwe webshop te zien waren. Daarnaast zorgden we voor een geoptimaliseerde product weergave, verbeterden de filter mogelijkheden in de webshop en zorgden voor een geoptimaliseerd bestelproces. Zo kun je tegenwoordig bijvoorbeeld gewoon als gast bestellen, zonder dat je daarvoor een account aan hoeft te maken.

Ook aan de achterkant van de website zorgden we natuurlijk weer voor de nodige optimalisaties. Zo verbeterden we de offertemogelijkheden en zorgden we voor uitgebreidere betalingsmogelijkheden. Zo kun je tegenwoordig een bestelling opsplitsen in meerdere betalingen, waarna je automatische mails met betalingsherinneringen ontvangt.

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe website van iGarden? Ga dan snel naar igarden.nl!

mockuper igarden.png