Frank Sonnemans

Frank is de nieuwste aanwinst van het webdevelopment team van Zoso. Dankzij zijn nieuwsgierigheid is hij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Frank is verantwoordelijk voor zowel front-end als back-end toepassingen binnen Zoso. Zijn specialisatie ligt in het ontwikkelen en uitdenken van css & jquery animaties.

frank@zoso.nl / 0492 78 51 03


Blogs geschreven door Frank Sonnemans

Ja, wij werken met Laravel én met CakePHP

Met enige regelmaat krijgen wij de vraag: werken jullie ook met Laravel? We kunnen kort zijn: ja, daar werken wij ook mee! Maar we werken ook met CakePHP. En we willen je best wat meer uitleg hierover geven.

Ben jij al gehackt?

Er zijn 23.000 websites gehackt. Heb jij een van deze websites bezocht/gebruikt? Dan bestaat de kans dat er misbruik kan worden gemaakt van je inloggegevens. Reden om je zorgen te maken?

Met foto’s de zoekresultaten voor je website verbeteren

Foto’s en andere afbeeldingen verbeteren de gebruikersvriendelijkheid van je website. Maar … je website kan er ook beter mee gevonden worden. Waarop moet je letten?

10 tips voor een goed toegankelijke website

Je wilt graag dat je website voor zoveel mogelijk mensen zo goed mogelijk toegankelijk is. Waar moet je op letten?

404 error op je website? Zo ga je ermee om!

Komt een websitebezoeker op een niet bestaande webpagina van jouw site, dan krijgt deze bezoeker een 404 error te zien. Deze is meestal niet echt gebruikersvriendelijk. Hoe kan dat beter?

Een spreadsheet opnemen in je website

Houd jij ook allerlei zaken bij in een spreadsheet (Excel of Google Docs)? En wil je die gegevens in je website opnemen? Dat kan! Lees hier hoe…

Video is hot, maar hoe krijg je een filmpje op je website?

Met video kun je enorm goed de aandacht trekken en je boodschap overbrengen. Heb jij een bijvoorbeeld een bedrijfs- of instructiefilm? Toon die dan ook op je website.

Waar moet een actieknop aan voldoen?

Je hebt een of meerdere actieknoppen, call-to-action-knoppen, op je website staan. Want je wilt de websitebezoeker tot actie aanzetten. Hoe meer klikken hoe beter, maar waar moet zo’n actieknop dan aan voldoen?

Makkelijk plaatjes van je website op verschillende devices maken

Je kent ze wel, van die mooie afbeeldingen waarin een website op verschillende apparaten wordt weergegeven. Wist je dat je zulke afbeeldingen eenvoudig zelf kunt genereren?

Pushberichten (push notifications) voor je website gebruiken of niet?

Pushberichten (push notifications) ken je wel van apps op je telefoon, zoals Nu.nl. Je kunt echter ook pushberichten versturen via je website. Mensen die zich hierop abonneren ontvangen dan een bericht op hun beeldscherm. Iets voor jou misschien?