Een nieuwe webshop voor House of Modelcars

26 november 2019 • Femke van Gemert
Afgelopen maanden hebben we gewerkt aan een webshop voor House of Modelcars. Deze mooie webshop, inclusief vele geautomatiseerde koppelingen, is onlangs live gegaan!

House of Modelcars specialiseert zich in de verkoop van modelauto's. Van personenauto's tot film & tv klassiekers, en van formule 1 tot hulpdiensten auto's. Van elk merk, type en soort vind je wel een auto terug! Naast modelauto's verkopen ze onder andere ook helm- en motorfietsminiaturen.

Om het hele verkoopproces zo vlot mogelijk en zonder te veel handelingen voor de eigenaar te laten verlopen, zijn er een aantal automatiseringen ingebouwd.

Zo worden bestellingen meteen doorgezet naar het boekhoudprogramma (Exact Online) en aangemeld bij de pakketbezorger (via het Sendcloud platform). Nieuwe producten worden automatisch gepost op social media (Facebook, Twitter en Instagram), en klanten en andere geïnteresseerden worden ingeschreven voor de nieuwsbrief (Mailchimp). Om alles samen te voegen worden er verschillende statistieken bijgehouden, zodat we bijvoorbeeld weten of een bestelling via de nieuwsbrief kwam, of via een advertentie.

De komende tijd zullen we deze website blijven onderhouden, optimaliseren en uitbreiden met nieuwe functionaliteiten. Kom dus geregeld eens terug om te kijken wat er aangepast is.

Benieuwd geworden naar de website? Neem dan snel een kijkje op houseofmodelcars.com!