Iedereen is uniek

Succesvolle websites met Zoso

Of je website succesvol is of niet, hangt van diverse factoren af. Met de door ons ontwikkelde 8K=R website strategie-formule analyseren en verbeteren we iedere (nieuwe) website, webshop en webportal. Onze missie is om alle website te laten voldoen aan deze succes-formule.

Wat maakt dan het verschil?

Bij Zoso hoef je je geen zorgen te maken. Doen wij ook niet. We denken actief met je mee. Zo komen we tot een product waar we allemaal blij mee kunnen zijn.

Oke, en hoe zit het dan met zoekmachine of Google optimalisatie?

Geen probleem. Bij Zoso hebben we alle kennis en ervaring om een passend product voor je te maken. Van SEO en CMS tot hosting en domeinnamen.

Ik wil wel iets wat ik mooi vind en wat bij me past

Daar zijn we voor! Wij vinden dat je website de persoonlijkheid van jezelf en jouw bedrijf uit moet stralen. De ene website is de andere niet en daarom doen we alles in overleg, hoe de website het best tot zijn recht komt en deze perfect op je identiteit en die van je organisatie aansluit.

En ik wil mijn eigen website onderhouden. Kan dat?

Uiteraard. Wij werken met het krachtige Zoso CMS. Dit is volledig door ons ontwikkeld en daarom kunnen wij je op dat gebied ook de beste service bieden. Met dit gebruiksvriendelijke systeem krijg je zelf de mogelijkheid aanpassingen door te voeren op je website. Ervaring op het gebied van web-development is niet nodig, het Zoso CMS werkt eenvoudig en snel.

Diverse CMS modules beschikbaar

Het Zoso CMS heeft diverse modules tot beschikking die op jouw persoonlijke wensen en eisen kunnen worden aangepast. Het Zoso CMS is snel, gebruiksvriendelijk en gericht op Search Engine Optimization (SEO), wat kortweg inhoudt het optimaliseren van je vindbaarheid in zoekmachines, zoals Google.

CMS Modules op maat

Met het veelzijdige Zoso CMS is maatwerk tot in detail mogelijk. Wil je liever volledige controle over je website? Ook dit kunnen we voor je regelen.

Laat het technische verhaal maar aan ons over. Wij zorgen voor je dat het werkt.

Wat kost een website nou eigenlijk?

Hoeveel een website je gaat kosten is van een heleboel factoren afhankelijk. Zo kan de prijs nogal verschillen wanneer je een webwinkel met producten wilt, of een eenvoudige site met enkel een contactformulier er op.

En als ik nog meer vragen heb?

Dan kun je altijd bij ons terecht. Zowel voor en na oplevering. We zijn er voor advies, begeleiding en doen ons best je de beste nazorg te bieden.

A wise man once said:

"Nee heb je, ja kun je krijgen.
Neem contact op."