Uitnodiging opening nieuw kantoor

01 april 2019 • Dick van Lieshout
Het kan dat het je ontgaan is, maar sinds 2 januari 2019 zijn we met ons kantoor verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Prins Hendriklaan in Helmond. Op 3 mei 2019 openen we het nieuwe kantoor met een netwerk-borrel en het 5e Jaarlijkse Tafelvoetbaltoernooi. We vinden het leuk als je komt maar meld je even aan via de aanmeldpagina.

Het kan dat het je ontgaan is, maar sinds 2 januari 2019 zijn we met ons kantoor verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Prins Hendriklaan in Helmond.

Ondanks dat we al een fantastisch kantoor hadden aan de Kasteel-Traverse, hebben we in september besloten om naar deze nieuwe locatie te verkassen en na een uitgebreide verbouwing werken we sinds 2 januari op de nieuwe locatie. 

Alsof een verhuizing op zich nog niet voldoende reden tot feest is, bestaat Zoso 12,5 jaar. Ook dit fantastische feit willen we graag vieren met onze klanten en onze relaties, 

Op 3 mei 2019 openen we het nieuwe kantoor met een netwerk-borrel en het 5e Jaarlijkse Tafelvoetbaltoernooi. We vinden het leuk als je komt maar meld je even aan via de aanmeldpagina.

Datum: 3 mei 2019
Aanvang netwerk-borrel: 17.00 uur
Aanvang toernooi: 17.30 uur
Einde toernooi: 19:00 uur

Locatie: Prins Hendriklaan 25 te Helmond

» Leuk! Ik ben er ook bij!