Een nieuwe kantoor, van 30m2 naar 130m2

24 oktober 2014 • Femke van Gemert
Sinds een aantal weken zitten we met Zoso in een nieuw kantoor. Nog steeds in hetzelfde gebouw, alleen dan niet meer op de 2e verdieping, maar op de begane grond. Onze nieuwe ruimte is ook 4x keer zo groot, we zijn namelijk van 30m2 naar 130m2 gegaan.

De afgelopen 2 maanden is er hard gewerkt aan het nieuwe kantoor. We wilde namelijk geen standaard kantoor en hebben daarom samen met een architect ons eigen kantoor ontworpen.

De hele ruimte is veranderd. Van de standaard verlichting eruit halen en alles opnieuw schilderen, tot het vervangen van het plafond en het plaatsen van een eigen keukenblok. Van ruim 1000 kilo steigerhout hebben we onze eigen meubelen gemaakt, die precies aansluiten bij wat we willen.


Deze grote verandering hebben we echter niet alleen gemaakt. We zitten nu namelijk samen met Bart Cox van Funtrepeneurs. Bart is de compagnon van Dick bij het nieuwe bedrijf: MijnRetail.nl. MijnRetail is een oplossing voor de online marketing voor de retail branche in Nederland.

Ben je benieuwd naar ons nieuwe kantoor? Kom dan gerust een keer een kijkje nemen! Met trots zullen we je de ruimte laten zien en nog meer vertellen over de nieuwe ontwikkelingen binnen Zoso en het nieuwe bedrijf MijnRetail.