Een geoptimaliseerde Wordpress website bij Zoso

14 november 2017 • Femke van Gemert
Op zoek naar een Wordpress website? Ook dat kan sinds kort bij Zoso! Wij hebben hiervoor een speciale hosting omgeving ingericht, geoptimaliseerd voor Wordpress.

Als Zoso ontwikkelen wij nu ruim 10 jaar websites. In deze jaren hebben we kleine tot middelgrote websites ontwikkeld, maar ook een aantal grote platformen gemaakt. Dit hebben we altijd gedaan vanuit de maatwerk invalshoek. Iedere website is daardoor vanaf het begin af aan helemaal opnieuw geprogrammeerd en geoptimaliseerd speciaal voor de klant.

In de tussentijd is de populariteit van Wordpress flink toegenomen, waardoor het aantal mensen dat graag een Wordpress website wil ook is toegenomen. Voor deze mensen is een maatwerk website niet altijd de beste oplossing. Wij zijn daarom sinds kort ook begonnen met het aanbieden van Wordpress websites. Met onze programmeer expertise kunnen we onze klanten goed begeleiden in het opzetten en onderhouden van een Wordpress website. 

Wil je meer lezen over wat Wordpress allemaal te bieden heeft, en hoe wij als Zoso jou daarbij kunnen helpen? Lees dan snel verder op onze speciale Wordpress pagina, daarop staat alles duidelijk uitgelegd!

Lees meer over onze Wordpress dienst »