Stem Mijn Pastel naar een SpinAward

13 maart 2012 • Femke van Gemert
Een paar weken geleden heeft Zoso de website van Mijn Pastel opgeleverd. Mijn Pastel maakt nu kans op een wildcard voor de SpinAwards in de categorie Innovatie en wij hebben daarbij jullie hulp nodig!

Mijn Pastel

Mijn Pastel is een organisatie die zich richt op mensen die bezig zijn met het regelen van een uitvaart. Nabestaanden van een overledenen kunnen op eenvoudige wijze middels de website of de begrafenisondernemer een persoonlijke kist ontwerpen. Mijn Pastel is er ook voor mensen die hun afscheid graag zelf in de hand willen hebben, ook al is dat nog niet aan de orde. Het kan een gerustellend idee zijn om zelf te bepalen hoe jou kist eruit ziet.

Het ontwerpen van een persoonlijke kist op de site is eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt gebruik maken van diverse afbeeldingen uit de bibliotheek, maar het is ook mogelijk om eigen foto's of teksten te plaatsen. Voor mensen die graag wat extra hulp willen bij het ontwerpen staat Mijn Pastel ook klaar. Ze kunnen aan de hand van toegestuurde illustraties/teksten of wellicht alleen een idee, voor jou een passend ontwerp maken.

SpinAwards

De SpinAwards zijn dé prijzen in Nederland voor creativiteit in digitale communicatie. Ze bestaan al sinds 1998 en worden georganiseerd door de onafhankelijke Stichting SpinAwards. De prijzen worden ieder jaar uitgereikt tijdens de SpinAwards Night.

Het doel van deze awards is het stimuleren van creativiteit in verschillende categorieën. Elke categorie heeft een eigen vakjury welke uiteindelijk de winnaars bepaald. Er zijn maximaal drie Zilveren of Gouden SpinAwards te winnen per categorie en wij hopen dat Mijn Pastel daar straks bij zit!

Stemmen

Om dat te bereiken moeten we een van de drie wildcards winnen en dat kan alleen met jouw stem! Ga dus snel naar deze link om je stem uit te brengen of gebruik de like knop hieronder om direct te stemmen!

-- Update --

De actie van de Facebook-Like actie van DutchCowboys is afgelopen en de wildcards voor de SpinAwards zijn vergeven!

Na een spannende wedstrijd tussen Mijn Pastel en de winnaars van de wildcards is Mijn Pastel uiteindelijk op de vierde plek geëindigd. En dat betekent helaas dat we net buiten de boot vallen voor een wildcard om bij de SpinAwards aanwezig te zijn. We willen alle 154 stemmers bedanken voor het stemmen via Facebook, wie weet een volgende keer beter!