Nieuwe betaalvorm met Bunq en Sisow

07 maart 2017 • Dick van Lieshout
Vanaf nu is er een nieuwe manier van betalen beschikbaar. Hiermee kunnen gebruikers bestellingen direct in de app afrekenen, zonder tussenkomst van iDEAL. De betaling is meteen zichtbaar in de bunq-app.

Sisow? Bunq?

Bunq is een relatief nieuwe bank en nog niet bij iedereen bekend. Zelf ben ik een bunq-enthousiast, omdat dit een bank is zoals elke bank zou moeten zijn; modern en super makkelijk in gebruik. Een aanrader voor iedereen.

Sisow een een payment provider. Verkoop je iets online, dan wil je dat je klanten meteen kunnen afrekenen. Sisow is een partij die dit mogelijk maakt. Voor ons is Sisow al een tijd de eerste keuze. 

Sinds gisteren hebben Sisow en Bunq een nieuwe dienst gelanceerd.

Hoe werkt het?

Wanneer de klant de aankoop wil starten selecteert hij of zij bunq als betaalmethode. Bij website-betalingen kan de klant een QR-code scannen op het scherm. De koppeling tussen Sisow en bunq genereert deze QR-code automatisch. Bij aankopen via mobiel ontvangt de klant direct een betaalverzoek in de bunq-app. De klant selecteert de bunq-rekening waarmee hij of zij wil betalen en accepteert het betaalverzoek. Afhankelijk van de Sisow betaalmodule die u als merchant gebruikt zijn bunq betalingen direct mogelijk of kan bunq als betaalmethode worden geselecteerd.

Wat moet ik er mee?

Verkoop je iets online? Dan is deze nieuwe manier van betalen interessant om ook toe te voegen op je website. Je wilt je bezoekers natuurlijk een zo eenvoudig mogelijke aankoop-ervaring bieden. Wij gaan deze manier binnenkort integreren op het MijnRetail.nl platform. Omdat het voor ons ook de eerste keer is, kost het meer tijd om even goed uit te zoeken wat er bij komt kijken. Daarom raden we aan om even te wachten tot we deze integratie hebben doorgevoerd. Daarna kunnen we in minder tijd hetzelfde doen op jouw webshop.

Meer weten?

Heb je nog vragen over Bunq, Sisow of deze manier van betalen?
Laat het me weten!