Ik heb een idee, hoe nu verder?

14 maart 2013 • Femke van Gemert
Soms heb je een fantastisch idee, maar geen benul van hoe je dit idee kunt omvormen tot een echt bedrijf, product of dienst. Je kunt dit idee dan laten schieten, maar dat is natuurlijk zonde. Wat als we je nu vertelde dat er 2 initiatieven bestaan die jou kunnen helpen om je idee te verwezenlijken? Super Starter Peelland en Punt1 zoeken namelijk van die fantastische ideeën, en helpen je graag verder op weg.

Super Starter Peelland

Super Starter Peelland zoekt (startende) entrepreneurs die een innovatief idee hebben, maar geen financiële middelen om dit idee om te zetten naar werkelijkheid. Super Starter Peelland heeft een aantal ondernemers gevonden die samen een kapitaal injectie willen doen van minstens 25.000 euro. Daarnaast wordt er voor kantoorruimte gezorgd en wordt je begeleidt door de investeerders zelf en 2 ervaren ondernemerscoaches. Het enigste wat je hoeft te doen om kans te maken op de titel Super Starter Peelland 2013, is je idee in te sturen.

Punt1

Punt1 is een onderneming opgezet door 3 succesvolle bedrijven uit de creatieve sector: Space3, DigiKnowHow en Zoso. Anders dan Super Starter Peelland zorgt Punt1 niet voor een startkapitaal, maar voor een complete identiteit. In overleg met jou wordt er gezorgd voor een complete huisstijl, maatwerk website en verschillende communicatie en sociale media uitingen. Zo krijgt jou idee snel vorm en kun je er eindelijk mee aan de slag!

Niet geschoten is altijd mis

Heb jij een goed idee, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Stuur je idee dan in naar Super Starter Peelland en/of Punt1 en wie weet is jou idee over een paar maanden dan geen idee meer, maar een goed bedrijf, product of dienst geworden!

Zoso

Mocht je geen idee hebben om in te sturen, maar wil je gewoon meer informatie over je website, hoe je je SEO kunt aanpakken of wat je moet gaan doen met Social Media? Dan kun je altijd bij ons terecht. Wij geven graag advies over je website of helpen je met het opzetten van een nieuw bedrijf, product of dienst. Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek!

Onze vraag aan jullie: Hoe lang loop je al met een idee rond zonder er daadwerkelijk iets mee te doen? Vertel het ons op Facebook!