Het vervolg op het BC Traverse Open Spreekuur

23 november 2012 • Femke van Gemert
Twee weken geleden is het eerste BC Traverse Open Spreekuur geweest, weet je niet meer wat dat precies was? Lees dan even snel onze vorige blog door. Nu het eerste Open Spreekuur achter de rug is, is het natuurlijk tijd om terug te blikken en vooruit te kijken.

Terugblik

Op het eerste Open Spreekuur waren wij, Erwin van We Concern en Renato van DigiKnowHow aanwezig. Bezoekers konden dus vragen stellen over een breed scala aan onderwerpen, van websites en social media tot administratie en belasting.

Een aantal bezoekers hadden specifieke vragen, die door een van ons beantwoord konden worden. Er kwamen echter ook een aantal bezoekers waarmee we met zijn drieën gepraat en gebrainstormd hebben. Dat is ook het leuke aan het Open Spreekuur: elke vraag is welkom, of dat nou een specifieke of een algemene is. Wie er ook komt, met welke vraag dan ook, hij gaat met een antwoord naar huis.

Het kan zijn dat een bezoeker zelf aan de slag gaat met de gekregen informatie, maar het kan ook zijn dat ze de hulp van ons, of een andere deelnemer, in roepen. Zo zijn we inmiddels bezig met het optimaliseren en verbeteren van een website. We helpen deze klant met het specifieker maken van zijn website, zodat hij onder andere zijn doelen beter kan bereiken. Daarnaast voegen we nieuwe onderdelen toe, zodat zijn website meer functionaliteit krijgt. Zodra we deze website hebben afgerond, laten we het weten!

Vooruitblik

Na het eerste Open Spreekuur is er een feedback ronde gehouden met de deelnemers. Hieruit voort is een mooie toevoeging gekomen voor de volgende keer. Voorafgaand aan het spreekuur zal er voortaan een korte presentatie gegeven worden door een van de deelnemers. Zo krijgen bezoekers meer informatie over een bepaald onderwerp, maar worden ze wellicht ook getriggerd om vragen te stellen waar ze eerst eigenlijk niet eens over na gedacht hadden.

De eerste presentatie zal gegeven worden door Zoso. Wij zullen daarin kort ingaan op de 3 peilers die een goede website nodig heeft. Deze 3 peilers gaan over conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie en marketing optimalisatie. Mocht je niet naar het volgende Open Spreekuur kunnen: niet getreurd, we zullen deze drie peilers ook uitgebreid bespreken in onze volgende blog berichten.

Het volgende Open Spreekuur is op 13 december van 9:30 tot 10:30. Naast ons zijn er natuurlijk ook weer andere deelnemers aanwezig, deze kun je op de website van BC Traverse terugvinden.

Wat nu?

Allereerst: kom naar het volgende Open Spreekuur, iedereen is welkom! Daarnaast zijn wij natuurlijk ook benieuwd naar jou mening hierover. Wat vond je van het vorige Open Spreekuur? Wat vind je de nieuwe toevoeging (de voorafgaande presentatie)? Geef jou mening snel door op onze Facbook pagina of via Twitter.