De weg naar een succesvolle website

Een goed idee voor een online omgeving of webconcept

Het begint altijd met een goed idee. Dit is niet zo maar een website. Dit is een concept, een programma, een business-tool om jouw doel te bereiken. Misschien wel de kern van je bedrijf. Daarom is het belangrijk dat een goed idee ook goed uitgewerkt wordt. Door developers die er verstand van hebben.

Website strategieën

Het succes van je website hangt van verschillende factoren af. Met de door ons ontwikkelde 8K=R website strategie-formule ontwerpen, bouwen, analyseren en verbeteren we iedere website, webshop en webportal. Onze missie is om alle websites te laten voldoen aan deze succesformule.

Een duidelijk doel

Een goede website heeft een duidelijk doel, namelijk dat jouw klanten blijven komen en zorgen voor het resultaat dat jou voor ogen staat. Met een maatwerk website van Zoso behaal je dat succes gegarandeerd. Hoe we dat zo zeker weten? Onze strategie bewijst zich keer op keer. De cases op deze site laten dat goed zien. Het zijn verhalen van verschillende klanten met ieder hun eigen wensen en doelen. Popronde wil een interactieve site, Bedrijvencentrum Traverse een allround zakelijke site en de site van het Food Tech Park moet vooral informatief zijn. iGarden wil een goed lopende webshop, Pastel heeft voor haar bijzondere product een heel creatieve site nodig en Tuincentrum Van der Velden wil via de website in gesprek met klanten. Zoso zorgt ervoor.

Een duidelijk plan

Als klant van Zoso krijg je een helder plan met meetbare doelen, een sterk functioneel ontwerp, mooi design, een gebruiksvriendelijk en veelzijdig CMS en een betrokken partner die steeds de nieuwste kennis en ontwikkelingen inzet voor jouw online succes. Dat doen we volgens de 8K = R formule. Die succesformule is het resultaat van onze altijd actuele kennis van web- en andere onlinezaken en aardig wat jaren ervaring. We zijn trots op de resultaten die we ermee behalen voor onze klanten. Een duidelijk plan is altijd het begin. Dit plan zorgt er ook voor dat we nooit het afgesproken budget overschrijden.

Structureel, strategisch, resultaat

Zoso volgt steeds dezelfde strategie. Ons eerste gesprek gaat over jouw doelgroep, jouw branche en concurrenten, waar je op gevonden wilt worden en welke conversie je wilt bereiken. Met die input beginnen wij bij het begin: een sterk visueel technisch ontwerp dat de bezoeker door de site leidt en aanzet tot actie. Iedere pagina en functionaliteit werken we tot in detail uit in mock ups. Dat zijn testpagina's, al gevuld met de gewenste inhoud en in de gewenste vorm. Ook in de testfase zie je dus precies wat jouw klanten te zien krijgen, voor welke keuzes zij komen te staan en hoe ze uitgedaagd worden tot actie. Zo testen we samen de hele site. En werkt iets niet naar wens of wil je nog een functie toevoegen, dan is dat zo aangepast en kan je site snel live. Eenmaal online volgt Zoso de statistieken van je site om te zien hoe sitebezoekers zich gedragen en of je doelen worden gehaald. En we blijven graag meedenken over acties die zorgen voor meer conversie (= Resultaat). Want een goede website verandert en verrast steeds opnieuw.

Als klant van Zoso krijg je:

  • Een helder plan met meetbare doelen, volgens de 8K=R formule
  • Een sterk functioneel ontwerp
  • Mooi design
  • Een gebruiksvriendelijk en veelzijdig CMS
  • Een betrokken partner die steeds de nieuwste kennis en ontwikkelingen inzet voor jouw online succes
  • Een succesvolle website volgens de Zoso 8K = R website strategie-formule

Meer resultaat uit je website?

Vertel ons over je project. Wij denken graag met je mee.

Cases uitgelicht

Webconcepten in eigen beheer

Webconcepten in opdracht

A wise man once said:

"Nee heb je, ja kun je krijgen.
Neem contact op."