Heb jij een goed idee voor een webconcept?

Heb jij een goed idee voor een webconcept?

Zoso bedenkt en ontwikkeld webconcepten in eigen ontwikkeling, maar ook in opdracht. Laten we eens sparren en kijken hoe we van jouw idee een succesvol webconcept kunnen maken.

Sparren met Zoso

Laten we beginnen bij het begin. Vertel ons over jouw idee. Wij vertellen je graag onze visie en ongezoute mening. Om jouw idee naar een goed webconcept te vertalen, komen we graag alles te weten. Vervolgens maken we samen een stappenplan, van idee naar succes! Indien gewenst tekenen wij zonder problemen een NDA (Non Disclosure Agreement).

Digital Prototyping

Voordat we aan het echte 'zware' werk gaat beginnen, worden er mock-ups gemaakt voor de indeling en technische werking. Deze mock-ups geven je een goed beeld hoe alles er uit komt te zien en gaat werken. In principe is het een digitaal prototype. Je kan er op klikken en door-bladeren alsof het al een echte website is.

Geschikt voor elk budget met scrum

Wat kost nou een website, digitaal protaal of webconcept? Een belangrijke vraag, maar ook erg moeilijk te beantwoorden. Een goed concept is nooit 100% af. Je hebt een goed idee, dit wordt naar inzicht zo goed mogelijk uitgevoerd. Daarna blijkt dat de gebruikers toch anders reageren, of de vraag uit de markt is gewijzigd. Om te voorkomen dat er in één keer het volledige budget wordt doorheen gejaagd, werken wij met Scrum. Scrum is een Agile framework en zetten we in, om in teamverband op een effectieve, flexibele manier software te ontwikkelen. Scrum biedt de ruimte om veel en snelle tussenopleveringen te doen. Hierdoor kan je snel testen, live gaan en door ontwikkelen. Veranderen de prioriteiten halverwege? Geen probleem. Gaan we eerst vroeg met een Alpha en Beta versie live? Geen probleem. Met onze software is alles flexibel en 100% transparant.

Een CMS om mee te bouwen. Letterlijk.

Goede software vereist een goed CMS. Als ontwikkelaar van het Zoso Headless CMS, zit je dan wel goed. Het Zoso Headless CMS biedt software developers dé unieke tool om snel te ontwikkelen en de klanten een gebruiksvriendelijk CMS aan te bieden. Wij zouden gek zijn als wij zelf hier geen gebruik van zouden maken.

Meer resultaat uit je website?

Vertel ons over je project. Wij denken graag met je mee.

Cases uitgelicht

Webconcepten in eigen beheer

Webconcepten in opdracht

En nu? Kom in actie!

Maak een afspraak om te sparren en maak van je idee werkelijkheid.

Neem direct contact op